Tid er ikke bestemt enda | Sirmione

Bli med Kvinner med kraft på sykkeltur til Italia våren 2022

Vaksineringen går sin gang og verden begynner å åpne opp. Vi satser derfor på å arrangere vår første tur til Italia allerede i september 2021. Er du klar til å bytte ut teams-møter og joggebukser med sommerkjoler og gode samtaler over et glass vin?
Bli med Kvinner med kraft på sykkeltur til Italia våren 2022

Tid og sted

Tid er ikke bestemt enda
Sirmione, 25019 Sirmione, Provinsen Brescia, Italia

Om arrangementet

ØNSKER DU Å HOLDES ORIENTERT OM TUREN? SEND OSS EN MAIL!

Anette (Aktiv terapi &omsorg) og Trine (Kvinner med kraft) inviterer deg til gode opplevelser i Italia. Her vil vi tilby en smakebit av alt Italia har å by på; Sykkeltur i vakre omgivelser, besøk på vingård med vinsmaking, båttur på Gardasjøen, shopping i Verona, guidet tur i Milano og gode samtaler.

I løpet av turen vil vi fokusere på ulike temaer som:

- Hvordan finne roen med mindfullness - Selvledelse – ta styring i eget liv - Tankevirus - Hvordan kommunisere bedre med deg selv og andre

Du får rikelig tid og anledning til å slappe av fra hverdagens stress og mas i nydelige omgivelser på hotellet Relais Corte Cavelli i Peschiera. www.relaiscortecavalli.com

Program: Med forbehold om eventuelle endringer i program/hotell eller skrivefeil.

DAG 1, MILANO - PESCHIERA Ankomst Milano og transfer til hotellet. Fremme på hotellet er det velkomstmøte og innsjekk. Etter velkomstmøte står du fritt til å disponere dagen som du selv ønsker – bli kjent med området...eller bare nyte tiden ved bassenget. Middag på hotellet.

DAG 2, PESCHIERA – SIRMIONE – DESENZANO – PESCHIERA CA 30 KM Før frokost får du muligheten til å være med på en deilig morgenyoga eller en gåtur i vakre omgivelser.

Dagens sykkeltur går ut på landet, vestover gjennom landskap dekket med vinranker, oliven og sitrontrær mot Sirmione. En blanding av sykkelstier, fortau og vanlig vei for å nå denne landtungen. Med noe trafikk. Sirmione er en av områdets mest idylliske og historisk interessante byer. Her kan dere ta en liten runde i den stemningsfulle byen med små gater, torgplasser og palasser. En båttur i vakre Sirmione venter! Lunsj etter båtturen. Middag på hotellet.

DAG 3, DAGEN PÅ EGEN HÅND Dagen til fri disposisjon: Shoppingtur til Verona, Sykkeltur i nærområdet, Badetur, slappe av på hotellet. Du vil også denne dagen få muligheten til å være med på en deilig morgenyoga eller en gåtur i vakre omgivelser. Middag i Peschiera på kvelden. Felles transport frem og tilbake (3km en vei).

DAG 4, PESCHIERA – LAZISE – BARDOLINO – PESCHIERA 42 KM Før frokost får du muligheten til å være med på en deilig morgenyoga eller en gåtur i vakre omgivelser. Denne dagen følger vi sykkelstien langs innsjøen nordover mot vakre Lazise. Muligheter for bading. I Lazise er det mulig for et barstopp ved bryggekanten og en liten vandring innenfor de gamle bymurene. Vi fortsetter langs vannet til Bardolino, ikke minst kjent for sin vin. Derfra en liten stigning opp på åsryggen over Gardasjøen der vi skal spise deilig lunsj på restaurant Costadoro. www.ristorantecostadorobardolino.it. Så sykler vi videre til vinhuset Cesari for vinsmaking. Gode overraskelser når det gjelder smak og kvalitet. www.cesariverona.it. Middag på hotellet.

DAG 5, MILANO Før frokost får du muligheten til å være med på en deilig morgenyoga eller en gåtur i vakre omgivelser. Etter frokost blir det transfer til Milano. Her får vi en guidet tur i den fantastiske byen før det blir lunsj. Transfer til flyplassen for hjemreise.

PRIS:

Kr 15 900,- per person 

Enkeltromstillegg kr 1 900,- 

Leie av el-sykkel kr 900,-

Inkluderer: 

• 4 netter med frokost på Corte Cavalli med frokost 

• 3 middager på hotellet med vin og vann 

• 1 middag i Peschiera med vin og vann 

• 3 lunsjer med vin og vann 

• Vinsmaking Cesari 

• Båttur i Sirmione 

• 1 guide 

• Sykkel m/utstyr 

• Transfer til og fra flyplass 

• Fly t/r Oslo Gardemoen - Milano

NB: Prisene baserer seg på valutakurser April 2021. Hvis valutakurser, flypriser eller avgifter/skatter endrer seg fra denne dato forbeholder vi oss retten til å endre prisene iht Lov om pakkereiser §19 og Alminnelige vilkår for pakkereiser.

Hvem er vi:

Anette Haugnæss 

www.aktivterapiogomsorg.no

Trine Jansen 

www.kvinnermedkraft.no 

www.trinejansen.no

RESERVERING AV PLASS

Ønsker du å reservere plass for å holde deg oppdatert om turen og få programmet tilsendt? Send mail til haugness@yahoo.com eller tri-jan@online.no

Har du noen spørsmål så kan du nå Trine på telefonnr; 900 32 912 eller Anette på telefonnr; 986 77 474

Det gjøres oppmerksom på at det er begrenset antall plasser, 20 stykker.

Dele dette arrangementet